Pagină web realizată de @clubulpiticilor

Telefon

Mobil: +40 721 324 966

e-Mail: office.spacenter@gmail.com

Adresa:

Aleea 3 Rovine nr. 2,

Craiova, 200058, Dolj

10 mai 2021

Cum faci un desen

Aflați cum să schițați și să desenați

 

Chiar dacă credeți că desenarea și schițarea nu este ceva ce puteți face, suntem aici pentru a vă spune că probabil că vă înșelați. Tot ce aveți nevoie este un pic de practică și îndrumare. Desenul este ceva care poate deveni o ieșire emoțională pentru dvs. și ceva la care puteți obține bun numai prin practică, așa că haideți să învățăm cum să desenați o grămadă de lucruri noi și interesante.

 

Desenul este un hobby frumos.

 

Chiar dacă nu puteți desena niciodată la un nivel de expert, este un hobby frumos și, atâta timp cât vă face fericit, ar trebui să țineți cont de el. Vrem să vedem câteva dintre creațiile tale, pe care le poți împărtăși cu noi prin intermediul rețelelor sociale. 


Unul dintre secretele unui desen interesant, în special pentru începători, este descompunerea formei pe care doriți să o creați în forme geometrice mai mici. În acest fel, veți găsi mai ușor să mențineți proporțiile. 

 

În cele din urmă, orice activitate creativă, indiferent dacă este desen, pictură, artizanat, scris și așa mai departe, necesită practică. Fără practică, nu ajungi să înveți din greșeli, nu ajungi să te perfecționezi. Deci, chiar dacă credeți că nu vă pricepeți la desen, suntem aici pentru a vă încuraja să puneți mâna pe acel creion și să încercați. Măcar încearcă.

 

Clubul Piticilor

Copyright @clubulpiticilor 2022.