Pagină web realizată de @clubulpiticilor

Telefon

Mobil: +40 721 324 966

e-Mail: office.spacenter@gmail.com

Adresa:

Aleea 3 Rovine nr. 2,

Craiova, 200058, Dolj

Despre noi

Povestea noastra

 

23 martie 2008…….au trecut ani minunati de cand povestea cu “pitici” a inceput….

Era soare, cald, frumos…..se deschidea “Clubul Piticilor”, primul club pentru copii, cu activitati educativ-distractive, ceva avangardist pentru atunci, cum au spus unii. Ne-am pregatit cu prajiturele, baloane, confetti, muzica, distractie, iar Alba ca Zapada isi astepta piticii sa ne treaca pragul. Si nu au intarziat….si asa s-au format primele grupe de dans modern, pictura, engleza. un an mai tarziu ne pregateam sa primim prima grupa de after school - clasa I-a ….a mai trecut un an minunat si primeam si prima grupa de gradinita…

Si povetea continua si azi…si in fiecare an pleaca o grupa de gradinita la scoala si primim o noua grupa de after school…e minunat sa-i vezi cum cresc si sa stii ca ai avut si tu un rol, cat de mic, in dezvoltarea lor.

Ne-am simtit bine, am ras, am plans, am ajutat cat am putut si poate ca pe unii nu am reusit sa-i multumim….

Am organizat nenumarate spectacole pe scene mari ale orasului nostru: Teatrul Liric, Teatrul Colibri, Filarmonica Oltenia, Casa Armatei, Casa Studentilor. Am organizat zeci de excursii mi-nu-na-te !!! si ne-am simtit grozav cu totii, si mari si mici !!!!

Am fost la teatru, am fost in vizite la muzee, fabrici, am fost la pizza, am facut petreceri si nu am lasat sa treaca nici un eveniment neobservat!!

Am facur teme, am lucrat suplimentar, am participat la tot felul de concursuri si rezultatele nu au intarziat sa apara: multe premii, multe medalii si olimpici!!!

Am colaborat cu televiziuni, gradinite si scoli si “ne-am dat in spectacol” ori de cate ori am avut ocazia!!!

Si toate astea si mai multe o sa continuam sa le facem!!

...si astfel povestea va continua!

Va multumim ca ne sunteti alaturi, ca ne sprijiniti si ca aveti incredere in noi si “ne dati” noua tot ce aveti mai scump pe lume….copiii dumneavoastra !!!

 

@ Clubul Piticilor

 

Echipa

 

- Echipa de gradi

- Echipa After School